Sommer Yoga i Tåning

Ro i krop og sind - og fornyet sommerenergi!

For alle aldre & alle niveuaer, M/K.
Tidspunkt: Onsdage (8 gange) -  d. 7. Juli til og med 25. august.
Kl. 19.00 - 20.00
Sted: Tåning Forsamlingshus
Pris: 100,- kr pr. lektion.
NB!  Det er en drop-in klasse - dvs. du behøver ikke tilmelde dig til hele forløbet - du kan bare tage de timer der ellers passer ind i dit sommerprogram. Der er heller ingen forudbetaling - du betaler blot ved ankomsten.
Husk: at medbringe egen yogamåtte og evt. et tæppe.

Blid Hatha/Kundalini Yoga
Henover sommeren tilbyder vi en ugentlig yogatime med temaet : Meditation, Lyd & Bevægelse -  For Indre og Ydre Styrke.
Den yoga vi tilbyder tager afsæt i Hatha og Kundalini Yogaen, hvor vi arbejder med mange varierede, dynamiske yogastillinger, hvor alle kan være med - indføring i åndedrætsteknikker - afløst af meditationsøvelser og dyb afspænding.  
Vi bruger lyd i form af musik - ofte livemusik under afspændingsdelen med guitar, harpe og sang. Sommetider bruger vi stemmen, det kan fx være en enkelt åbningsmelodi, der på den måde bringer gruppen sammen.

Alt dette er til dig, der har brug for ro og balance, gerne vil være stærkere og mere smidig og finde styrke indvendigt og udvendigt.  
Yoga hjælper os til et øget nærvær, indre harmoni og samtidig giver den os et dejligt, naturligt energiboost.

Uanset hvad der foregår i ens liv, kan vi alle bruge et sted til at give slip på noget af livets stress. Vores klasse er beregnet til at hjælpe dig med at finde dette sted for dig selv.

Corona retningslinjer
Vi følger alle påbudte Corona retningslinjer.  Restriktionerne pt (20. juni) påbyder os at tjekke coronapas på alle der skal til yoga.

Dvs. at du skal medbringe dit Coronapas.  Du skal også medbringe din egen yogamåtte samt evt. et tæppe. Vi opdaterer løbende med de gældende restriktioner her på siden.

Dine yogainstruktører:  Mark Davis (USA) og Karoline Hausted (DK), er begge certificerede yogalærere i Hatha/Kundalini Yoga (fra Hummingbird Yoga School) samt har livslange karrierer som musikere, både som soloartister og som duoen To Wake You. Efter 9 år i Californien er det med stor glæde, at vi har flyttet vores liv til vores nye hjem i det smukke landskab i Tåning, Danmark.

Har du spørgsmål?: Du er velkommen med spørgsmål til Karoline og Mark på:  Tlf: 71793310 / email:  lillebrand@gmail.com

 

Sign up and stay updated with us

Email List

Email List

Contact

Other  Music for purchase can be found here at our Bandcamp page.

Booking & Press:

towakeyou@gmail.com 

USA: +1 805 242 3101

DK: +45 7179 3310

Video - Where The Day Went

Video - To Wake You on "What Is It?"